Homofilx sexcam

Bmi dating..

Happy ending massasje oslo porsgrunn

happy ending massasje oslo porsgrunn

Nå er det meningen at du skal kle av deg og legge deg på benken/senga. Når hun spør om du vil ha noe mer, må du alltid spørre hvor mye det koster, og hva hun tilbyr. Men si heller ikke noe mer. Husk: denne typen handel er ulovlig etter den norske sexkjøpsloven, så jeg oppfordrer ikke til noe. Når du har blitt vist rommet/avlukket hvor du skal få massasje, får du gjerne være alene en liten stund.

Happy ending massasje oslo porsgrunn - Thai-massasje

Så vil hun spørre på en av flere måter om du vil ha noe mer. Legg deg slik at «stellet» ligger mellom lårene dine, og spre lårene lett. For norske statsborgere vil dette være ulovlig både i Norge og utlandet. Dersom du finner det at hun kommer borti kronjuvelene som litt tennende, ikke motvirk av septret vokser. Ikke vær beruset / lukt alkohol når du møter opp. (uansett om du er ute etter noe ekstra er det lurt å være helt naken, for du vil ikke ha boxeren full av massasje olje). Mye juggel i vinduet, heldekkende gardiner eller persienner/lameller. Men som overskriften på dette innlegget sier, ås er det kanskje det noe «ekstra» som er interessant her.

Happy ending massasje oslo porsgrunn - Single

Nå er det viktig at du kler av deg alle klærne (ja også underbuksa/bokseren). Her er det alltid rom for pruting! Vil hun tilby noe ekstra vil hun bruke ganske kort tid på å massere denne siden av kroppen din. Denne oppskriften er jo ingen garanti, for at jenta tilbyr «ekstra» tjenester, men gjør hun det, er i alle fall denne oppskriften en klart «hint» til henne om at du er interessert, uten at du selv har sagt noe direkte. Igjen ikke vær redd/flau for at «ting står». Oftest tilbyr hun bare runking og det tar hun gjerne mellom 300 og 700 for.

Erotisk: Happy ending massasje oslo porsgrunn

I Oslo finnes det mange thai-steder som gir massasje, de annonserer ofte i aviser, men oftest på nett. Om hun stadigvekk «kommer borti» pungen og drammen sex asian escort girls staken din, kan du forvente at her vil det skje noe. Nå lar du henne massere deg, så er det bare å følge med når hun masserer rumpa og innsiden av lårene dine. Men de er også enkle å finne uten å se på en annonse, lokalene deres er lett gjenkjennelige. Ofte er det også et lysende skilt hvor det står «open» som blinker i mange farger. Oftest koster denne 300 for en halvtime og 500 for en time. Og ikke minst hvor vanlig er det at man blir tilbudt «happy ending» på slike steder i Oslo? Har hun kommet borti mer enn to ganger, er det helt garantert den reaksjonen hun er ute etter. Etter at hun har massert deg en stund vil hun be deg snu deg på rygg, slik at hun kan massere andre siden. At du på disse stedene kan få massasje er jo innlysende, ikke er prisen så veldig høy heller. Så her er en liten guide. Ikke lukt gammel svette, blir du tilbudt å ta en dusj når du kommer gjør du det. For de som er «ubevandret» i dette området, er spørsmålene mange, hvordan går man fram og hva koster det? Og ikke minst ordene «thai» og massasje. Ofte ved å dryppe massasje olje over kuken din, elle legge hånda si på den, og spørre med lav stemme om du vil ha noe mer. Men noen ganger kan hun tilby noe mer, i alle fall at du får ta på henne. Legg deg på magen på benken/senga og pass på at du ikke ligger på «junior og bjellene».

0 Svar till “Happy ending massasje oslo porsgrunn”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *